Bucket List

En Bucket List er stadig i endring. Da jeg startet denne bloggen var jeg fast bestemt på at terrengløp (trail) og helst i ultra kategorien var det som fasinerte mest og det jeg siktet meg inn på. Selv navnet på bloggen gjennspeiler mine ambisjoner. Nå er jeg ikke mindre fasinert av ultra trail løp, og slike løp står definitivt fortsatt på min bucket list. Det har bare kommet til en ny fasinasjon for maraton løp. Helst i storbyer verden over. Jeg har deltatt i New York og Berlin, og har blitt frelst. Dette er to av seks løp i World Marathon Majors serien. Det er derfor naturlig at de resterende fire kommer med på bucket list. Derfor ser listen for maraton slik ut:

1. Boston (må kvalifisere meg til denne en gang)
2. Chicago
3. London
4. Tokyo (2016 // 3.25.00)

World Marathon Majors er ikke det eneste som vil være kult å «samle». Det å løpe maraton i alle fem verdensdeler (Europa, Asia, Afrika, Amerika og Oseania) hadde også vært kult. Her har jeg allerede Europa og Amerika, så da får følgende være med på bucket list for å greie dette (i tillegg til Tokyo (Asia) som allerede er med):

5. Perth City to Surf Marathon (Oseania / Australia) (2015 // 3.23.48)
6. Two Oceans Marathon (56km) (Afrika)

Av andre store maraton løp har jeg følgende som kan være kjekt å få løpet en gang:

7. Paris Marathon (2015 // 3.21.52)
8. Barcelona Marathon
9. Rome Marathon
10. Stockholm Marathon

…også må jeg vel ta med

11. Oslo Marathon

Det er litt i vinden å sette et mål om antall maraton før en viss alder. Jeg vet ikke om jeg skal følge den trenden (typisk 50 før 50, eller noe i den duren). Vi får se hvor ferden tar meg =o)

Her er en liten liste over spennende fjell- og ultraløp som kan være aktuelle en gang…

Hornindal Rundt er et fjell- og ultraløp som går i et flott skog og fjellterreng i Hornindal kommune. Løpet er 75km langt, har en total stigning på 5600 meter og passer for trente mosjonister så vel som erfarne ultraløpere. Utenom en matstasjon halvveis i løpet er det lagt opp til at løperene er selvforsynte. Løpet gikk 7. – 8. juli 2012.

K78 (79.4km +/-2600m)
The biggest mountain ultramarathon in the world, and the ultimate challenge. 21km of the race is on high alpine terrain.
K42 (42.2km +1720m / -1150m)
The highest high altitude marathon in Europe – a jewel in the alpine crown. The ascent and descent, combined with the high altitude and the partially rough mountain track, make the K42 one of the most challenging mountain races. 28. July 2012

Nordmarka skogsmaraton

Nordmarka Ultra Challenge (80km, 2500m)

Kristins runde

Ultra Birken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s